Over José Bosma en 
Stichting J.A. Producties

Mag ik mij even voorstellen, mijn naam is José Bosma. Ik ben geboren in 1950 in het hart van Amsterdam in de veel bezongen Jordaan. 
 

Ik ben een veelzijdige duizendpoot. Ik schrijf, schilder en fotografeer met passie. Een passie die nog steeds niet te stuiten is en nog elk moment wordt aangewakkerd door ervaringen die ik in mijn leven heb opgedaan en nog steeds opdoe. 
Elke dag word ik weer geraakt door alles wat er om mij heen gebeurt en soms uit zich dat in een schilderij of tekening, maar steeds vaker in verhalen. 

Ik probeer in mijn schrijfproces steeds mijn grenzen te verleggen. In 2018 kwam mijn eerste boek uit.

Ik mag mij gelukkig prijzen met de fijne club mensen van het BoekenGilde die mij altijd met raad en daad terzijde staan. Ik ben misschien een laatbloeier maar heb, los van mijn andere hobby’s mijn draai in het schrijven helemaal gevonden.

Omdat ik mijn werk wil blijven uitgeven, heb ik mijn boeken ondergebracht in Stichting J.A. Producties. Deze stichting is zonder winstbejag en wordt door mij bestuurd. 


Ik wens u veel leesplezier.Meer lezen, zien of horen?

Mocht u meer van mij willen lezen, ik schrijf met regelmaat een blog;
SCHRIJVENTJES VAN 'JOSEPHIENTJE'.
Wijsheden en onwijsheden vanuit het dagelijks leven. Diepte en hoogtepunten van alledag. Soms irritant en soms verrassend. Een enkele keer verdrietig, maar vaker doorspekt met een gezonde dosis humor. Meelees schrijventjes.

U kunt meer lezen én  zien op mijn pagina josephientje.jimdofree.com

Horen kunt u mij tijdens een interview door Vincent J Dancet: Straatwijsheid Van Een 71 Jarige Schrijfster!

Of bekijk de video van mijn boekpresentatie op 29 oktober 2022 
tijdens het open podium in Bibliotheek Huizen.